Pompeo: Iran koristi ambasade za planiranje napada terorista

Američki državni sekretar Majk Pompeo optužio je Iran da koristi svoje ambasade za planiranje terorističkih napada u Evropi.

"Samo tokom protekle nedelje uhapšeni su Iranci u Evropi, koji su pripremali terorističku zaveru u Parizu, u Francuskoj. Videli smo ovo kobno ponašanje u Evropi", rekao je Pompeo u intervjuu za Skaj njuz Arabija, tokom kratkog putovanja u Ujedinjene Arapske Emirate, zemlje koja je odan saveznik SAD.

Pompeo je, takođe, upozorio Teheran da njegove akcije imaju "zaista visoku cenu", nakon što je Iran zapretio da će prekinuti da snadbeva naftom zemlje na Bliskom istoku, prenosi AP.

Tokom današnje posete UAE, Pompeo se sastao sa šeikom Muhamedom bin Zajedom el Nahjanom i ministrom spoljnih poslova UAE Abdulahom bin Zajedom el Nahjanom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи