Tramp: Ilegalne migrante vraćati bez ikakvog sudskog procesa

Ne može se dozvoliti da ilegalni migranti izvrše invaziju na SAD, poručio je američki predsednik Donald Tramp.

Donald Tramp je još oštrije izneo svoj stav po pitanju deportacije onih koji ilegalno uđu u SAD, poručivši da takve treba odmah vratiti tamo odakle su došli, bez bilo kakvog sudskog procesa.

"Ne možemo da dozvolimo da svi ti ljudi izvrše invaziju na našu zemlju. Kada neko uđe moramo odmah, bez sudija i sudskih slučajeva, da ih vratimo tamo odakle su došli. Naš sistem je ruganje dobroj imigracionoj politici, i redu i zakonu. Većina dece dođe bez roditelja", napisao je Tramp na Tviteru.

Američki predsednik je ranije ove nedelje potpisao izvršnu uredbu kojom se imigrantskim porodicama, koje ilegalno pređu južnu granicu SAD, omogućava da ostanu zajedno dok čekaju na ishod imigracionog postupka.

Tramp je, međutim, napomenuo da će se nastaviti politika "nulte tolerancije", koja podrazumeva krivično gonjenje svih odraslih osoba koje su uhvaćene kako prelaze granicu nelegalno.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара