Zaharova: Beli šlemovi u Siriji povezani sa teroristima

Rusija ima informaciju da pripadnici nevladine organizacije Beli šlemovi u Siriji imaju bliske veze sa teroristima, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"Mi znamo, nije da smo samo ubeđeni, imamo informaciju da članovi Belih šlemova imaju bliske veze sa terorističkim grupama u Siriji. To je potvrđeno u izveštajima nezavisnih novinara koji potvrđuju Siriju i to brine i ruske i novinare sa zapada", rekla je Zaharova, prenosi Tas.

Zaharova je dodala, ta informacija nije raširena u zemljama Zapada jer "jednostavno ne odgovara konceptu da Asad mora da ide".

Kako se navodi, organizacija "Beli slemovi" raširila je brojne tvrdnje da je avijacija sirijske vojske izvela napade u oblastima sa civilima, a i jedna je od organizacija koje su širile izveštaje o upotrebi hemijskog oružja u Dumi 7. aprila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво