Tramp: Da je Obama bio na samitu, bio bi proglašen herojem

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je napao medije, tvrdeći da bi lepše izveštavali sa samita sa Severnom Korejom da je tamo bio Barak Obama.

"Da je predsednik Obama ostvario dobre odnose sa Severnom Korejom" i preduzeo korake ka miru, "lažne vesti bi ga prozvale nacionalnim herojem", poručio je Donald Tramp na Tviteru.

Takođe je napisao da bi Obama "morao da zarati, usled čega bi nekoliko miliona ljudi poginulo", prenosi AP.

Tramp se sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom sastao na istorijskom samitu u Singapuru, 12. juna. Kritičari samita smatraju da je Tramp napravio previše ustupaka i nije dobio dovoljno zauzvrat od Severne Koreje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара