Havana: Nepoznato od čega je pozlilo Amerikanki

Kuba je otkrila nove detalje o misterioznom incidentu, usled kojeg je jednoj službenici američke ambasade u Havani pozlilo nakon što je čula "nedefinisane zvuke" u svom domu u Havani, prenosi AP.

Ministarstvo spoljnih poslova Kube saopštilo je da je jedna službenica američke ambasade imala "simptome" nakon što je čula "neidentifikovane zvuke" u svom domu.

Kako je navedeno, kubanski istražitelji nisu našli mogući izvor zvuka u njenom domu.

Američki zvaničnici su u petak saopštili da su još dva službenika povučena sa Kube kako bi se testirali na moguće oštećenje mozga.

Ukoliko se te sumnje potvrde, to će biti 25. i 26. pacijent u nizu bizarnih incidenata na Kubi, koji su se pojavili prošle godine, a koje u Vašingtonu smatraju "specifičnim napadima".

Radi se izgleda o "potencijalno novim slučajevima" koji još nisu "medicinski potvrđeni", izjavio je neimenovani predstavnik Stejt departmenta.

AP podseća da su američke vlasti izdale upozorenje za državljane SAD u Kini nakon što je jedan službenik konzulata u Guagdžouu, na jugu te zemlje, prijavio slične simptome i čudne zvuke.

Kod njega je kasnije potvrđen "medicinski incident", u skladu sa onima koje su američke diplomate iskusile na Kubi, dodaje agencija.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 11. jun 2018, 11:13)
anonymous [neregistrovani]

Visa sila

Koliko su zla naneli Kubi stvarno vise nemaju sta da traze.

(ponedeljak, 11. jun 2018, 08:04)
anonymous [neregistrovani]

Napad vanzemaljaca?!

Čudo da SAD nisu testirale i na mogući napad Vanzemaljaca, pa da podvrgnu pacijente hipnozi i da ih pregledaju i američki doktori, koji se bave kontaktima sa Vanzemaljcima. Imapuno takvih očevidaca, pa neka se pozabave i time!

(nedelja, 10. jun 2018, 22:38)
anonymous [neregistrovani]

Pa, pa, pa...

Paranoja!