Tramp: U Singapur idem u misiju mira

Predsednik SAD Donald Tramp obratio se novinarima na marginama samita G7 u kanadskoj pokrajini Kvebek, rekavši da će uskoro krenuti za Singapur u "misiju mira" na samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, prenosi AP.

Navodi se da je Tramp poručio da će Kim imati "samo jedna priliku" u vidu samita u Singapuru i da veruje da je lider Severne Koreje spreman da učini "nešto veoma pozitivno za svoj narod, za sebe, svoju porodicu".

"Ovo je nepoznata teritorija u najistinitijem mogućem smislu. Ali ja stvarno osećam samopouzdanje. To nikada nije pre učinjeno, nikada nije testirano. Tako da ulazimo u to istinski pozitivnog duha", poručio je Tramp.

Dodao je da smatra da će samit u Singapuru "proći veoma dobro".

AP navodi da je Tramp ocenio da je na samitu G-7 imao uspešan niz sastanaka na kojima je razgovarao o potrebi za "poštenom i recipročnom" trgovinom i načinom na koji se treba baviti Iranom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво