Ofkom: Tri nove istrage protiv RT u Britaniji

Britanski medijski regulator Ofkom saopštio je da je otvorio tri nove istrage protiv ruskog informativnog kanala RT kako bi utvrdio da li su narušena pravila nepristrasnosti, prenosi "Rojters".

Ofkom je ranije upozorio vlasnika RT "TV-Novosti" da bi mogli da izgube pravo na emitovanje programa u Velikoj Britaniji ukoliko ne prođu testiranje.

Navodi se da je Ofkom objavio da je primetio značajno povećanje u broju programa u servisu RT koje zahteva istragu, nakon napada nervnim agensom na bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja u martu.

"Otvorili smo tri dodatne istrage o obaveznoj nepristrasnosti vesti i emitovanja programa posvećenih aktuelnim događajima", navela je portparolka Ofkoma.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво