Zaharova: Britanski mediji zaćutali o slučaju "Skripalj"

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova navodi da su britanski novinari prestali da izveštavaju o slučaju "Skripalj", ističući da Moskva neće pustiti da istraga o trovanju bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije prođe neopaženo.

"Britanski novinari su za dan ućutali kao da je, hajde da govorimo otvoreno, postojalo naređenje za sve da ćute. Oni su svi ućutali", rekla je Marija Zaharova.

Napomenula je da se slučaj "Skripalj" ne pojavljuje u medijima i da je prestao da bude interesantan, preneo je Tas.

Kako je ukazala, "niko nikoga ne traži, niko ne vrši nikakve istrage, niko ne zahteva od britanske strane ni fotografije, ni snimke".

"Slučaj ne postoji u medijskom prostoru. Bez obzira na to, bez ikakve sumnje, Ruski istražni komitet, ruska amabasada u SAD i Ministarstvo spoljih poslova 'oraspoložiće ih' vestima sa tog fronta", navela je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

"Imamo nešto da im kažemo", poručila je Zaharova.

broj komentara 7 pošalji komentar
(ponedeljak, 30. apr 2018, 08:28) - anonymous [neregistrovani]

Zaharova za pet

Svaka joj čast,britka i jasna i vijest je korisna da se zna pravo stanje.A hrvatski mediji pišu da Vučić nije a Dodik je pozvan na inauguraciju Putina.Kada ćemo to na vašim stranicama pročitati i saznati?

(ponedeljak, 30. apr 2018, 04:38) - anonymous [neregistrovani]

istina...ovdje vise nisu na tv..

Niti ih tko spominje....sada North Korea u Centru paznje. ..

(nedelja, 29. apr 2018, 22:24) - anonymous [neregistrovani]

Ohrabruje to da rusi sad pocinju da napadaju

Sve do sad rusi su se samo branili a sada pocinju i da napadaju. Nece rusi vise kao do sada da se samo brane i da im odgovara da se napadi stisaju i da cute kako nebi pokrenuli nastavak tih napada. Sad rusi napadaju.
Rusi su svesni toga da je narod zapada i nato-drzava sit laznih propagandi i solidariteta sa serviranim anti ruskim programima. I to sa velikom vecinom. Otuda i panika kod krojaca tog programa da se taj program sto pre "protne"

(nedelja, 29. apr 2018, 22:13) - anonymous [neregistrovani]

Jesu ali trenutno !

Sada smisljaju nove lazi !

(nedelja, 29. apr 2018, 22:09) - anonymous [neregistrovani]

Nema veze to sa izborima u rusiji

To sto su oni stali to je samo predah. Taktika je ne umoriti svoj narod od iste price. Jedna epizoda je zavrsena, sledeca ce poceti. Cilj im je izolovati rusiju od sto veceg broja drzava i to privredno sportski kulturno politicki ... taj cilj jos nije postignut i zato ce se okrivljivanje rusije nastaviti. Ne zure oni.

(nedelja, 29. apr 2018, 20:40) - anonymous [neregistrovani]

Zaćutali

Jer su prošli izbori u Rusiji...

(nedelja, 29. apr 2018, 20:36) - anonymous [neregistrovani]

Нико се више не сећа

Британци су испљували Русе без икаквих доказа, увели им додатне санкције и натерали мале бескичмене државе да се придруже њиховом лудилу. Док се Руси оперу офд ове подвале стићи ће их нова подвала. Ми смо такође платили огромну цену јер смо се деведесетих константно покушавали одбранити од лавине лажи које су бивале пласиране у западним медијима.