Grčki F-16 presreo tursku bespilotnu letelicu iznad Rodosa

Grčki lovac F-16 presreo je tursku bespolotnu letelicu iznad Rodosa, javljaju grčki i turski mediji. Turci su letelicu odmah vratili u svoj vazdušni prostor.

Par grčkih lovaca F-16 poleteo je iz baze Kasteli na Kritu, nedugo pošto na radarima zabeležen prelet turske bespilotne letelice, javljaju grčki mediji.

Turski operateri su, odmah po poletanju lovaca, letelicu vratili u vazdušni prostor te države, ali su ubrzo još jednom ušli u grčki vazdušni prostor.

Grčki sajt "Militarie" tvrdi da je bespilotna letelica konačno napustila grčki vazdušni prostor tek kada su se pojavili grčki lovci.

Bespilotne letelice "UAV ANKA" uvedene su u naoružanje turske mornarice pre dve sedmice.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи