Skripalj nije više u kritičnom stanju

Bivši dvostruki špijun Sergej Skripalj (66) nije više u kritičnom stanju i njegovo zdravstveno stanje se brzo popravlja, saopštio je britanski lekarski tim koji brine o njegovm zdravlju.

"On dobro reaguje na tretman, brzo se oporavlja i više nije u kritičnom stanju", navodi se u saopštenju direktora bolnice u Solsberiju, prensoi Rojters.

U međuvremenu se oglasila portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova koja je upitala zašto su britanski zvaničnici kremirali kućne ljubimce pronađene u kući bivšeg Sergeja Skripalja.

Ona je to napisala na svom Fejsbuku, gde je navela da su dva gvinejska praseta i mačka bili važan dokaz, prenosi AP.

Britansko Ministarstvo za zaštitu životne sredine saopštilo je ranije da su gvinejski prasići pronađeni mrtvi u kući Skripaljevih, nakon što je kuća otključana radi istrage.

U saopštenju se navelo da je mačka pronađena u strašno lošem stanju i da je veterinar odlučio da uspava životinju da ne bi patila.

Britanija krivi zvaničnu Moskvu za trovanje Skripalja i njegove ćerke nervnim agensom novičokom, što je Rusija demantovala.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи