Policija: Skripalj otrovan na ulaznim vratima svoje kuće

Bivši dvostruki agent Sergej Skripalj i njegova kćerka Julija prvi put su došli u kontakt s nervnim agensom, kojim su otrovani, na ulaznim vratima svoje kuće, saopštila je britanska policija.

Najveća koncentracija nervnog agensa je, u dosadašnjem toku istrage, indetifikovana na ulaznim vratima Skripaljove kuće, prenosi Bi-Bi-Si.

AP ukazuje da je najnovije otkriće u istrazi o trovanju Skripalja i njegove kćerke značajno jer je to prvi put da je policija ponudila bilo kakav nagoveštaj toga gde je Skripalj otrovan.

Ranije danas se oglasila i Viktorija Skripalj, nećaka Sergeja Skripalja, navodeći da su male šanse da će njen stric i rođaka preživeti. 

"Imam možda jedan odsto nade. Šta god da im je dato, bilo je nešto za šta postoji veoma mala šansa da se preživi", rekla je Skripaljeva za Bi-Bi-Si, prenosi AP.

Viktorija Skripalj je, kako se navodi, rekla da majka Sergeja Skripalja nije obaveštena o incidentu.

"Prioritet je zaštititi našu baku da ne čuje i ne sazna ništa", rekla je Skripaljeva nećaka.

Bivši špijun i njegova ćerka, koji su pronađeni bez svesti na klupi u gradu Solzberi 4. marta, i dalje su u kritičnom stanju.

Velika Britanija za napad optužuje Rusiju, dok Moskva negira odgovornost.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво