Španija, otac dečaka krijumčarenog u koferu oslobođen optužbi

Nakon tri godine, kada je osmogodišnji dečak Adu Uatara pronađen u koferu na granici španske enklave Seuta sa Marokom, njegov otac je oslobođen optužbi jer istražni organi nisu dokazali da je imao saznanja o takvom vidu krijumčarenja.

Tužioci su najpre tražili da dečakov otac Ali Uatara služi zatvorsku kaznu, ali nisu našli dokaze da je imao saznanja o tome da će njegov sin biti preveden preko granice u koferu.

"Ni moj otac ni ja nismo znali da će me staviti u kofer", rekao je sudijama dečak Adu Uatara.

Dečak je istakao da je njegovom ocu i njemu rečeno da će prelazak granice biti obavljen automobilom i naglasio da mu je bilo teško da diše u koferu.

Ocu je naloženo da plati novčanu kaznu od 92 evra.

U maju 2015. godine zvaničnici su na graničnom prelazu između Maroka i Seute zaustavili mladu ženu koja vuče težak kofer, a kada su skenirali kofer videli su siluetu dečaka. Na taj način je sprečen ilegalan prelazak malog Adua.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи