Pucnjava u San Antoniju, ranjeno dete i troje odraslih

Policija u američkom gradu San Antoniju traga za maskiranom osobom osumnjičenom da je na parkingu popularnog restorana iz poluautomatskog oružja pogodila šestogodišnjeg dečaka i troje odraslih, javlja "Si-Bi-Es njuz".

Navodi se da je šef policije San Antonija Vilijam Mekmanus izjavio da su povrede dvoje od tri ranjene odrasle osobe opasne po život, dok je dečak pogođen u nogu i očekuje se da će preživeti.

Američka televizija navodi Mekmanusove reči da su sve četiri žrtve u rodbinskim vezama i da odrasli imaju po 20-ak godina.

Policija je saopštila da se pucnjava dogodila sinoć oko devet časova po lokalnom vremenu dok su žrtve stajale ispred restorana "Teksas roudhaus" u blizini tržnog centra "Ingram park".

"Ne verujemo da je ova pucnjava bila slučajna", rekao je Mekmanus.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи