Sudar kolone vozila kanadskog premijera, troje u bolnici

Motocikl iz kolone vozila kanadskog premijera Džastina Trudoa učestvovao je u sudaru na putu u dolini Simi, u blizini Los Anđelesa.

Nesreću je izazvao džip koji je skrenuo ulevo ispred Trudoove kolone vozila. Trudo nije povređen, prenosi Ej-Bi-Si njuz.

Kako se navodi, nesreća se desila u petak uveče i bolnicu su odvedeni žena koja je vozila džip "tojota hajlender", njen sin i pripadnik Saobraćajne policije Kalifornije koji je vozio motor u pratnji premijera Kanade.

Suprug žene koja je izazvala nesreću rekao je da je ona videla jedan motor kako prolazi "i nije bila svesna da za njim idu drugi".

Američka televizija navodi da je Trudoova kolona vozila nakon toga nastavila putovanje, pošto automobil u kojem je on bio nije učestvovao u sudaru.

Nesreća se dogodila nekoliko kilometara od Predsedničke biblioteke "Ronald Regan" u kojoj je Trudo održao govor o američko-kanadskim odnosima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво