Australijski milioner koji je uhapšen u Beogradu trkao se jahtama pre tri nedelje

Rohan Arnold, australijski milioner i poznati biznismen, koji je u utorak uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je učestvovao u međunarodnom švercu kokaina, pre samo tri nedelje učestvovao je u trci jahti od Sidneja do Hobarta, prenela je autralijska štampa.

Tamošnji mediji, takođe, navode da hapšenje Arnolda, koji se bavi čelikom i trgovinom stoke, neće odložiti otvaranje nove stočne pijace kompanije "Mortlejk" u australijskoj državi Viktoriji, koje je planirano za sledeću nedelju.

Arnold je jedan od direktora Selksa, matične kompanije "Mortlejka", pa je bilo očekivano i njegovo pojavljivanje na otvaranju nove stočne pijace.

Prema pisanju australijske štampe, nakon hapšenja Arnolda u Srbiji, autralijska federalna policija u sredu obavila pretres njegovog doma u Marambejtmenu, kao i poslovnih prostorija u Golburnu.

Policijski službenici pretražili su i njegove objekte u Džeiru i Kanberi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво