Tramp: Benon je izgubio razum

Američki predsednik Donald Tramp raskrstio je sa svojim bivšim glavnim strategom i bliskim saradnikom iz vremena predsedničke kampanje, Stvom Benonom, nakon što je taj krajnje desničarski populista oštro kritikovao Trampovog sina i zeta zbog "izdajničkog" sastanka s Rusima.

"Stiv Benon nema ništa sa mnom niti sa mojim predsedništvom. Kada je smenjen, ne samo što je izgubio posao, već je izgubio i razum. Stiv ne predstavlja moju bazu – on je tu samo radi sebe samog", saopštio je Tramp, prenosi Rojters.

Benon je prethodno opisao sastanak Trampovog sina s grupom Rusa u Trampovoj kuli kao "izdajnički" i "nepatriotski", a to je rekao autoru Majklu Volfu i upozorio da će se istraga o navodnom dosluhu sa Kremljom fokusirati na pranje novca, preneo je britanski Gardijan.

"Slomiće Don juniora kao jaje na nacionalnoj televiziji", rekao je Benon.

Inače, Volf je autor knjige "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće", zasnovane na više od 200 intervjua sa predsednikom, najbližim saradnicima i članovima administracije, a u kojoj opisuje unutrašnje borbe u Beloj kući, čak i to da neki od njegovih najbližih saradnika izražavaju prezir prema njemu.

Benon je bio šef Trampove kampanje u poslednja tri meseca, a zatim i glavni strateg Bele kuće sedam meseci, dok nije dobio otkaz i vratio se svom ultradesničarskom sajtu Brajtbart njuz.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 04. jan 2018, 02:06)
anonymous [neregistrovani]

Rat

Izazvaće nuklearni rat da bi sačuvao predsedničku fotelju. Čovek koji ima sve. Učestvovao sam na njujorškom maratonu prošle godine šetajući se po Menhetnu ulazio ušao sam u oba Tramptauera. Zaista nešto impresivno. Kad se setim ko je vlasnik ne mogu da verujem!

(sreda, 03. jan 2018, 22:15)
DDanonymous [neregistrovani]

Borba izmedju Trampa i "duboke Amerike" se nastavlja

"Duboka amerika" tj,liberlnoglobalisticke imperijalisticke snage bez milosti nastavljaju napadati Trampa pa evo vidimo da su regrutovali i Stiva Benona koji je ljut naTrampa sto ga je otpustio iz sluzbe iako mu je na izborima donio veliki broj ekstremno nacionalistickih glasova.Protiv Trampa su svi kapitalisti i liberalni imperijalisti osim vojske i proizvodjaca oruzja,a tu je i republikanska vecina u Kongresu iako i medju njima ima Trapovih protivnika.
Dakle,dvovlasce u SAD i dalje traje a na sta ce sve to izici niko ne zna.Sve ce zavisiti od narednih izbora za Kongres i ako demokrate obezbjede vecinu u Kongresu,globalisti na celu sa Hilari ce preuzeti sve konce u SAD i,slobodno mozemo ocekivati nerede u cjelom svijetu