Sneg u Evropi izazvao haos u saobraćaju

Zbog snega, koji je prekrio severne delove Evrope, otkazani su mnogi letovi sa aerodroma u Briselu i Shipholu u Holandiji. Kompanija KLM je otkazala skoro 300 letova, dok je u Briselu otkazano najmanje 50.

Putnicima je savetovano da se kod kuće informišu da li je njihov let otkazan ili pomeren pre nego što se upute na aerodrom, prenosi Bi-Bi-Si.

Snežne padavine uticale su na veliki broj saobraćajki u Nemačkoj, gde je juče sa aerodroma u Frankfurtu otkazano više od 300 letova.

U Francuskoj, u 32 oblasti je vanredna situacija, a zbog snežne oluje na desetine hiljada domaćinstava je ostalo bez struje.

Snežna oluja izazvala je haos u saobraćaju i u severnim oblastima Italije, gde su u pojedinim gradovima zatvorene škole.

Stotine letova u nedelju je otkazano, preusmereno ili odloženo i širom Velike Britanije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи