Potraga za serijskim ubicom na Floridi

Poslednjih desetak dana tri osobe pronađene su mrtve u gradu Tampa, u američkoj saveznoj državi Floridi, što je policiju dovelo do zaključka da se možda radi o serijskom ubici, a već je ponuđena nagrada od 25.000 dolara za informaciju koja će dovesti do hapšenja ubice.

Vlasti su zabrinute jer su tri osobe ubijene u istom komšiluku, Seminol hajtsu, i sve tri su same hodale noću.

Policija veruje da je prva žrtva, Bendžamin Mičel (22) ubijen 9. oktobra, druga žrtva, Monika Hofa (32) pronađena je 11. oktobra, dok je treća žrtva, Entoni Najboa (20), pronađen prošlog petka, 20, oktobra.

Motivi ubistava još nisu utvrđeni, saopštio je šef policije Tampe, Brajan Dugan na konferenciji za novinare.

Na pitanje o tome da li se radi o mogućem serijskom ubici, rekao je da je jasno da su ubistva povezana, prenosi En-Bi-Si njuz.

"Blizina i vremenski okvir ubistava ukazuju da su bez sumnje (ubistva) povezana. I dalje prolazimo kroz dokaze", rekao je Dugan.

Policija Tampa beja upozorila je građane da budu na oprezu, ali je Dugan naglasio i da grad odbija da bude "talac" ubice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се