Napad nožem u Minhenu, četvoro ranjeno, uhapšen osumnjičeni

Četiri osobe su ranjene u napadu nožem u Minhenu. Policija uhapsila osumnjičenog.

Nemačka policija saopštila je da je uhapsila osumnjičenog za napad nožem u Minhenu u kom su četiri osobe zadobile lakše telesne povrede.

Kako prenosi AP, policija ne može da potvrdi da li je baš on napadač.

Portparol policije Markus da Glorija Martins izjavio je da je muškarac uhapšen tri sata nakon incidenta koji se dogodio jutros u jednoj oblasti blizu Minhena.

On je istakao da se izgled osumnjičenog poklopio sa opisom napadača sa nožem koji su pružili svedoci: Korpulentan, neobrijani muškarac 40-ih godina i sa mesta napada je pobegao biciklom.

Da Glorija Martins je naveo da je muškarac napao šest osoba na različitim lokacijama u toj oblasti, ali istakao da je samo četvoro njih ranjeno, a da nije bilo težih povreda.

Nema naznaka da je napadač delovao na osnovu verskih ili političkih motiva, izjavio je načelnik minhenske policije Hubertus Andre.

On je, na konferenciji za novinare, rekao da taj muškarac najverovatnije ima mentalne zdravstvene probleme, prenosi Rojters.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи