Tramp imenovao Nilsenovu za sekretara za unutrašnju bezbednost

Američki predsednik Donald Tramp imenovao je zamenicu šefa kabineta Kirsten Nilsen za novog sekretara za unutrašnju bezbednost.

Predstavljajući Kirsten Nilsen, Tramp je rekao da joj neće biti potrebna obuka za posao i da će biti spremna od prvog dana.

Ukoliko njena nominacija bude potvrđena u Senatu, Nilsenova će na položaju sekretara za unutrašnju bezbednost zameniti aktuelnog Trampovog šefa kabineta Džona Kelija, prenosi Glas Amerike.

Kirsten Nilsen je u Beloj kući bila glavni Kelijev saradnik, dok mu je u Sekretarijatu za unutrašnju bezbednost bila šefica kabineta.

Nilsenova je bila i specijalna savetnica bivšeg predsednika Džordža Buša Mlađeg i stručnjak je za nacionalnu bezbednost.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи