Matis: SAD moraju sačuvati nuklearni arsenal

Državni sekretar SAD Džejms Matis rekao je da je ubeđen da SAD moraju sačuvati sva tri dela svog nuklearnog arsenala, a ne da eliminišu jedan deo, tj. interkontinentalne balističke rakete, kao što je ranije govorio.

Kada je došao na mesto državnog sekretara, Džejms Matis je predložio da se SAD oslobode interkontinentalnih balističkih raketa, rekavši da su potrošne, međutim, pogled mu se u međuvremenu promenio, piše AP.

Matis je rekao da je ključ izbegavanja nuklearnog rata zadržavanje nuklearnog arsenala, koji će ubediti potencijalnog neprijatelja da je nuklearni napad na SAD samoubistvo.

On je novinarima na putu do nuklearnog postrojenja u Dakoti rekao da je ubeđen da
je trenutni okvir rada "pravi način da se nastavi".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво