Italija, privedeni osumnjičeni za silovanje Poljakinje

Italijanska policija privela je četiri muškarca koji su osumnjičeni da su silovali poljsku turistkinju i pretukli njenog partnera na popularnoj italijanskoj plaži u Riminiju.

Dvojicu tinejdžera iz Maroka, osumnjičene da su bili u grupi od četvorice muškaraca koji su silovali poljsku turistkinju, identifikovala je u policijskoj stanici žena iz Perua.

Ona je prijavila da ju je, ubrzo nakon navedenog napada, silovala ista grupa, javljaju italijanski mediji.

Kako navodi AP, kasnije je prijavljeno da je policija zadržala u pritvoru i trećeg osumnjičenog, takođe maloletnika.

Italijanska državna televizija, novinska agencija Ansa i televizija Skaj TG24 javile su iz Riminija da su dvojica Marokanca, koja su braća, otišla u policijsku stanicu nakon što su prepoznati na snimku nadzornih kamera koje je policija objavila u nadi da će naći napadače.

Žena iz Perua, koja je napadnuta na putu nedaleko od plaže, došla je u policijsku stanicu u Riminiju, gde ih je prepoznala, navode mediji.

Ansa je kasnije javila da je policija zadržala u pritvoru trećeg osumnjičenog, koji je opisan kao maloletnik afričkog porekla, u obližnjem gradu Montekio di Pezaro zahvaljujući informacijama koje je dobila od dvojica braće.

Uhapšeni osumnjičeni su starosti od 15 do 17 godina.

Italijanska policija saopštila je danas da je uhapsila i četvrtog osumnjičenog za grupno silovanje i precizirala da se radi o izbeglici iz Konga.

Šef policije Riminija, Mauricio Importa, rekao je da je muškarac iz Konga uhapšen u vozu rano jutros i da je planirao da ode u obližnji grad, prenosi AP.

Lokalna televizija prenela je da je on stigao u Italiju 2015. godine kao izbeglica.

Napad se dogodio prošle subote, na skrovitom delu plaže u Riminiju.

Prema izveštajima medija, partner turistkinje, 26-godišnji muškarac, izgubio je svest usled udarca u glavu, dok je turistkinja, koja takođe ima 26 godina, više puta silovana.

Počinioci su grupa od četiri muškarca, koji su žrtve napada i opljačkali.

Par iz Poljske vratio se u svoju zemlju nekoliko dana nakon napada.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи