Požar na festivalu u Španiji, evakuisano 20.000 ljudi

Više od 22.000 ljudi evakusano je sinoć, kada je izbio požar na pozornici na festivalu elektronske muzike nedaleko od Barselone. Niko nije povređen.

Vatra je izbila na sceni prilikom korišćenja vatrometa, prenosi Rojters.

Na video-snimku incidenta koji se pojavio na društvenim mrežema vidi se deo pozornice koji je zahvatila vatra i gust crni dim ispred prvih redova publike.

Vatrogsci su stigli brzo i uspeli su da ugase vatru, ali nisu saopštili šta je uzrok požara. Organizatori festivala objavili su na Fejsbuku da je uzorok tehnički kvar.

Festival "Tomorrowland" održan je u mestu Santa Koloma de Gramenet, severno od Barselone. Ovaj festival prvi put je održan u Španiji, a pre toga je godinama održavan u Belgiji, podseća Rojters.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво