Američki predsednik pozdravlja potez Trampa Mlađeg

Američki predsednik Donald Tramp najstarijeg sina nazvao je "osobom visokih kvaliteta," pošto je obelodanjeno da se Tramp Mlađi, na početku izborne kampanje, sastao sa ruskom advokaticom kako bi dobio podatke o Hilari Klinton. Tramp je rekao da pozdravlja transparentnost koju je njegov najstariji sin pokazao objavljivanjem mejlova u kojima se vidi da je jedva čekao da sazna "osetljive informacije".

U SAD ne prestaje zapanjenost nastala zbog saznanja o susretu sina američkog predsednika Donalda Trampa Mlađeg sa ženom za koju mu je rečeno da je advokat ruske vlade i za koju je mislio da će mu otkriti informacije štetne po Hilari Klinton, demokratskog protivkandidata na izborima prošle godine.

Tramp Mlađi tvrdi da njegov otac nije obavešten o tom sastanku jer nije ni imao šta da mu kaže, budući da nije dobio željene informacije. Američki Senat zahteva da zna kako je ruskom advokatu koji se u tajnosti sastao sa Trampom mlađim, dozvoljen ulazak u Sjedinjene Američke Države.

"Verovatno bih sada stvari uradio malo drugačije. Ponavljam, to se desilo pre ove rusomanije, pre nego što su mediji od toga napravili priču. Za mene, taj susret je predstavljao istraživanje opozicije, jer mi je rečeno da imaju nešto što su mogli biti konkretni dokazi za razne priče koje sam slušao godinama, a o kojima se nije izveštavalo. Zato sam hteo da čujem šta je u pitanju. Ali taj susret nije vodio nigde, jednostavno o tome nije bilo ni reč", rekao je Donald Tramp Mlađi, sin predsednika SAD.

Inače, Natalija Veselnickaja, ruska advokatica izjavila je da je pozvana u "Tramp kulu" gde su od nje zatraženi kompromitujući podaci o Hilari Klinton koje ona, međutim, nikada nije imala. Navodno je želela da razgovara o američkim sankcijama protiv ruskih pojedinaca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи