Prijatelji ubijenog Amerikanca: Bio je ležeran, voleo zabavu

Dvadesetdvogodišnji Teksašanin Bakari Henderson – koji je u petak na smrt pretučen kod bara u Laganasu na grčkom ostrvu Zakintos – nedavno je diplomirao, a prijatelji za njega kažu da je voleo zabavu i da se ležerno se ponašao, prenosi AP.

Američka agencija navodi da su vlasti uhapsile osam osumnjičenih osoba, ali ne precizira koje su nacionalnosti i dodaje da vlasti nisu objavile moguće motive napada.

Henderson je diplomirao u maju na odseku za poslovnu administraciju Univerziteta u Arizoni, a njegova porodica je saopštila da je u Grčkoj radio na fotografisanju radi lansiranja jedne odevne linije.

"On je bio momak koji je stalno šetao po kampusu i sve je poznavao", tako Hendersona opisuje Ališa Vajt, njegova koleginica sa koledža, u izjavi za ostinsku televiziju KVUE.

Hendersonov prijatelj Sem Hindsmen rekao ja za Ej-Bi-Si njuz da je on "bio ležeran i veoma je voleo zabavu".

Grčki mediji su preneli da su osmorica napadača na Amerikanca na grčkom ostrvu Zakintosu osumnjičena za teško krivično delo grupnog ubistva sa predumišljajem.

Od njih osam sedmorica su Srbi, a jedan mladić je Grk, koji je radio kao barmen noćnog kluba na plaži Laganas, ispred kojeg je ubijen 22-godišnji Afroamerikanac u tuči.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da mladići koji su privedeni u Grčkoj zbog ubistva američkog državljanina nisu odranije poznati policiji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи