Velt: Turci špijunirali nemačke poslanike?

Nemačka federalna policija upozorila je poslanike da su ih možda špijunirani turske obaveštajne službe i da im prete bezbednosni rizici od Turaka.

NemaČki list "Velt" objavio je izveštaj koji bi mogao dalje da degradira odnose između Turske i Nemačke, prenosi Rojters.

"Kabinet federalne kriminalne policije sproveo je takozvane 'bezbednosne razgovore' sa nekoliko poslanika ove nedelje. Razgovori su navodno o mogućoj prismotri turskih obaveštajnih službi i bezbednosnih rizika koje predstavljaju turski državljani", prenosi Rojters.

Federalna policija nije izdala komentar na pisanje Velta.

Glavni federalni tužilac Nemačke u januaru je pokrenuo istragu u moguće špijunijranje turskih sveštenika, koje je turska vlada poslala u Nemačku, dok je u martu otvorena druga, nevezana istraga o navodnoj špijunaži.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи