Tramp besni na Tviteru zbog "lažnih vesti"

Američki predsednik Donald Tramp, koji je bio – kako primećuju mediji – neobično odsutan na "Tviteru" tokom svoje devetodnevne međunarodne turneje, nastavio je po povratku u SAD da se oglašava putem svoje omiljene društvene mreže i to žustrom "olujom tvitova" u kojima besni zbog "lažnih vesti".

"Moje je mišljenje da su mnoge od procurilih informacija iz Bele kuće izmišljene laži koje fabrikuju mediji u svojim lažnim vestima", napisao je na Tviteru Tramp, po povratku kući, prenosi AFP.

Američki predsednik u tvitu kaže da svaki put kada se u "medijma koji emituju lažne vesti pojave reči 'izvori navode', a nisu imenovani, velika je verovatnoća da ti izvori uopšte ne postoje, već su ih izmislili autori lažnih vesti".

"Lažne vesti su neprijatelj!", napisao je Tramp.

Američki predsednik se vratio u subotu kasno uveče sa svoje prve međunarodne turneje otkako je preuzeo funkciju predsednika, spreman da se uhvati ukoštac sa navodima o vezama njegovih pomoćnika sa Rusijom, uključujući tvrdnje da je njegov zet Džared Kušner pokušao da uspostavi tajni kanal za komunikaciju sa Moskvom.

Tramp je, takođe na Tviteru, pozdravio ono što je nazvao "velikim uspehom svog putovanja".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се