Ravena, devojčica na ruci ima ozlede po nalogu "Plavog kita"

Policija italijanskog grada Ravene saopštila je da je 14-godišnja učenica iz italijanskog grada na Fejsbuku postavila sopstvenu sliku na kojoj se vidi da na ruci ima povrede karakteristične za zloglasnu "igru samoubistva" sa mobilnog telefona poznatu kao "Plavi kit".

Policija je intervenisala kako bi sprečila teže posledice po devojčicu, prenosi Ansa.

Navodi se da je škola koju devojčica pohađa prvo obavestila njene roditelje o fotografiji, a potom i policajce koji sada vode istragu kako bi identifikovali eventulne krivce.

Devojčica je u dobrom stanju, a policija je uputila savet roditeljima da prate ponašanje svoje dece, a pogotovo adolescenata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара