Mesto Crne Gore u NATO-u

Na Samitu NATO-a u Briselu okupili su se lideri Alijanse, a među njima je bio i premijer Crne Gore, koja će postati članica NATO-a 5. juna.

U jednom trenutku crnogorski premijer Duško Marković imao je nesporazum oko pozicije u grupi lidera sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.

broj komentara 23 pošalji komentar
(petak, 26. maj 2017, 12:15) - ZARE 1 [neregistrovani]

Re : Re Poniženje

Ko je pomenuo Ruse čoveče...smiri se..

(petak, 26. maj 2017, 08:14) - anonymous [neregistrovani]

Vidim

Kako ce u nato

(petak, 26. maj 2017, 04:39) - Nikola,Smederevo [neregistrovani]

Cestitam

Sve najbolje Crnoj Gori u NATO sto je primljena,volio bih i Srbija bude clan NATO-a.

(petak, 26. maj 2017, 02:04) - anonymous [neregistrovani]

Наша брига је другде

Кога уопште брига за Душка Марковића и његов третман било где? Ми треба да бринемо шта ћемо кад НАС гурну у ту глупаву мегаломанску организацију, пошто изгледа да је то само питање времена. Мале државе се одавно ништа не питају.

(petak, 26. maj 2017, 00:32) - anonymous [neregistrovani]

bravoooooooooo

Braco Crnogorci...i vi ste pametniji od nas...

(četvrtak, 25. maj 2017, 23:40) - anonymous [neregistrovani]

re Tuzno

previse verujes i jedinu silu i mnogo si sujeveran i "vidovit". Svet se mnogo promenio.

(četvrtak, 25. maj 2017, 23:25) - anonymous [neregistrovani]

@Tužno.

To je bilo pa prošlo. Ne zato što su "banana" države nešto ojačale ili se nešto pitaju - nego zato što je ceo svet postao "banana svet". Građani širom sveta bauljaju kao zombiji i glume život a to je neodrživo stanje. (Pa nije li očigledno da ovi nato lideri što glume jedinstvo očima ne mogu da se gledaju - koja bi vojska tu ratovala za bilo koga osim da baca bombe iz kosmosa na neku sirotinju) Kako će se to rešiti veliko je pitanje, ali rešenje sigurno neće biti nikakve integracije.

(četvrtak, 25. maj 2017, 22:45) - anonymous [neregistrovani]

Tužno

Čitam komentare čitalaca ovog portala, i ne razumem kako narod u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori ne shvata da se ništa mi ne pitamo? Mislite Crna Gora svojevoljno ulazi u NATO? Da li mislite da Srbija sutra neće ući u Alijansu? Da li mislite da je raspad Jugoslavije nastao slučajno? Ili možda da ćemo jednom za svagda izgubiti Kosovo? Ništa se tu ne pita ni narod, a ni političari ni vlast koja vodi ove "banana" države na Balkanu. Sve je to isprojektovano, i odavno odlučeno, samo idu korak po korak. Mislite da je Britanija slučajno izašla iz EU? Da li mislite da Katalonija ne može da se otcepi od Španije? Može, kad za to dođe vreme. A o tome nažalost ne odlučuju španci, već... 

(četvrtak, 25. maj 2017, 22:22) - anonymous [neregistrovani]

Re Poniženje

Kakvo poniženje bre! Kao da Rusija ne bi želela biti svetski policajac da može ali ne može nema zato moć a biti će policajac samo nama Srbima i nikoma više ako se još na vreme ne otreznimo!

(četvrtak, 25. maj 2017, 22:22) - anonymous [neregistrovani]

Робеспјер

Гурнуо је он и Макрона у други ред на истом самиту. Исто гунђају и гледаоци у Француској.