Zgrada Bi-Bi-Sija nakratko evakuisana zbog požarnog alarma

"Bi-Bi-Si" Radio 5 javio je da je zgrada u kojoj se nalazi nakratko evakuisana, nakon što se oglasio protivpožarni alarm. Međutim, program uživo je ubrzo nastavljen, javlja "Rojters" uz napomenu da se ta radio-stanica nalazi u predgrađu Mančestera.

Nema nikakvog incidenta. Svi su dobro i emitovanje programa je nastavljeno, rekao je voditelj nakon što je program uživo nastavljen.

Britanija je na oprezu posle samoubilačkog bombaškog napada u ponedeljak uveče, na koncertu u Mančesteru, pri čemu su 22 osobe ubijene.

Premijerka Tereza Mej izjavila je juče da je zemlja podigla nivo pretnje od terorizma na "kritičan" što znači da se smatra da je neizbežan novi napad.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво