Džihadisti u Siriji pogubili 19 civila, među kojima i decu

Džihadisti Islamske države pogubili su 19 civila, među kojima dvoje dece, u jednom selu u istočnom delu Sirije, saopštila je sirijska opoziciona Opservatorija za ljudska prava.

"Borci Islamske države su upali u selo Džazrat al Bušam u provinciji Deir Ezor i pogubili 19 civila, među kojima dve žene i dvoje dece. Žrtve su ubijene metkom u glavu a potom su tela spaljena", navela je opservatorija i dodala da su džihadisti ubijali ljude na ulici ili u njihovim kućama.

Džihadisti su takođe oteli tri pripadnika kurdsko-arapske koalicije koja se uz podršku SAD bori protiv Islamske države u Siriji.

Za šest godina rata u Siriji poginulo je više od 320.000 ljudi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво