Tramp: Čak i neprijatelji veruju u moju nevinost

Predsednik SAD Donald Tramp porekao je da je u njegovoj kampanji postojala saradnja sa Rusijom, rekavši da čak i njegovi neprijatelji prepoznaju njegovu nevinost.

Tramp je govorio u Beloj kući, dok je zvaničnik Ministarstva pravde, koji je postavio specijalnog savetnika za nadzor savezne istrage o navodnoj koordinaciji između Rusije i njegove predizborne kampanje, brifovao članove Senata iza zatvorenih vrata na Kapitol hilu.

Američki predsednik je na Tviteru žestoko reagovao na ovu istragu.

"Ovo je najveći pojedinačni lov na veštice na nekog političara u američkoj istoriji", napisao je Tramp na ovoj društvenoj mreži.

Američko ministarstvo pravde imenovalo je bivšeg direktora FBI-ja Roberta Milera za specijalnog savetnika za nadgledanje savezne istrage o navodnoj koordinaciji između Rusije i predizborne kampanje predsednika SAD Donalda Trampa tokom 2016. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво