Prevrnuo se minibus u Turskoj, povređeno 18 ljudi

U saobraćajnoj nesreći na zapadu Turske povređeno je 16 ukrajinskih turista, izjavili su turski zvaničnici, čime su precizirali državljanstvo povređenih turista, za koje je ranije bilo navedeno da su Rusi. Među povređenima su i dva turska državljana, prenosi "Hurijet".

Turski list Hurijet prethodno je javio da je povređeno 18 osoba, pretežno ruskih turista, dok je turska državna agencija Anadolija javila da je 10 ruskih turista povređeno u nesreći.

Iz kancelarije guvernera zapadne provincije Mugle saopšteno je da je autobus koji je putovao iz popularnog turističkog mesta Bodruma do provincije Denizli, skliznuo sa puta vlažnog od kiše i prevrnuo se.

U saopštenju se navodi da nema kritično povređenih i da su svi zbrinuti u bolnica u Mugli.

Snimci lokalne agencije Dogan pokazuju da se minibus prevrnuo na krivudavom putu, od Bodruma do Pamukale (Pamučne tvrđave).

Hitna pomoć i policija su na mestu nesreće.

U nesreći u subotu kada se autobus prevrnuo u krivini u Mugli poginulo je 24 turskih državljana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво