Admiral SAD: Ponašanje Severne Koreje – recept za propast

Kombinacija vojne tehnologije Severne Koreje i lidera kao što je Kim Džong Un je "recept za propast", ocenio je američki admiral Hari Haris.

Haris je svoje opaske izneo na predavanju na jednom institutu u Tokiju, nakon sastanka sa japanskim liderima, navodi AP.

"Nuklearne bojeve glave sa balističkom tehnologijom u rukama zapaljivog lidera kao što je Kim Džong Un su recept za propast. On se ne plaši da javno ne uspe i veruje da je svaki test koji izvrši uspešan, jer dovodi Severnu Koreju korak bliže do toga da raketu sa nuklearnom bojevom glavom pošalje bilo gde u svet", rekao je Haris.

Američki admiral je takođe pozvao na bližu saradnju između SAD, Japana i Južne Koreje, kako bi se izborili sa pretnjom, a kritkovao je Kinu što "postavlja prepreke slobodi" u Južnom kineskom moru.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи