Tramp na brodu u Njujorku razgovarao s premijerom Australije

Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je u Njujorku s premijerom Australije Malkolmom Turnbulom i ocenio da je između njihove dve zemlje "odlično prijateljstvo".

Tramp je rekao da je prevaziđen njihov spor nastao zbog njegove ranije izjave da je "neverovatno razočaran" jer je njegov prethodnik Barak Obama pristao na sporazum sa Australijom koji će omogućiti prijem muslimanskih izbeglica u SAD.

"To smo rešili. I tada smo imali dobar razgovor. Mediji su preterali. Nismo deca", rekao je Tramp.

Američki predsednik i australijski premijer su večerali u Njujorškoj luci, na jednom američkom ratnom brodu, pretvorenom u muzej, povodom 75 godina od pomorske bitke SAD i Australije protiv Japana, u Drugom svetskom ratu.

Tramp je tako prvi put od dolaska na vlast razgovarao s nekim stranim zvaničnikom u Njujorku, gde je nekoliko stotina ljudi protestovalo protiv njega.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи