Zbog pitanja o Obami, Tramp prekinuo intervju za Si-Bi-Es

Američki predsednik Donald Tramp završio je intervju sa novinarom Si-Bi-Esa Džonom Dikersonom uz reči "Dosta je", zbog pitanja o njegovom prethodniku Baraku Obami i zamolio ga da izađe iz "Ovalnog kabineta" gde se snimao razgovor.

Intervju je prekinut jer je Dikerson uporno postavljao pitanje o Trampovim nedokazanim tvrdnjama da ga je bivši predsednik Barak Obama prisluškivao, piše Si-Bi-Es.

U intervjuu, Tramp je kazao da još uvek veruje u ono što je napisao na svom Tviter nalogu 4. marta, da ga je Obama prisluškivao uoči pobede na predsedničkim izborima.

Obamini pomoćnici, obaveštajne službe i pojedini republikanski poslanici negirali su te tvrdnje.

Tokom intervjua, kada je Dikerson upitao Trampa o tim tvrdnjama, on je rekao da bi o tome trebalo raspravljati, a kada je novinar kazao da ga to pita jer on ne želi "lažne vesti", već da to čuje od predsednika Trampa, američki predsednik je odgovorio da ne mora to da ga pita.

"Ja imam svoje mišljenje, vi možete da imate vaše", rekao je Tramp.

Kada mu je Dikerson rekao da želi da čuje njegovo mišljenje, jer je on predsednik SAD, Tramp je prekinuo intervju.

"Dosta je. Hvala vam", rekao je Tramp, ustao i ostavio novinara da sedi u kabinetu.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара