Pucnjava kod zgrade FSB-a, tri žrtve

Dve osobe su ubijene kada je napadač otvorio vatru u kancelariji ruske obaveštajne službe FSB. Prethodno je ubio instruktora u streljačkom klubu i ukrao njegovo oružje. Napadač usmrćen, saopštio je Centar za javne odnose FSB-a, a preneo "Tas".

Napadač je upao u kancelarije ruske obaveštajne službe FSB-a i tom prilikom ubio jednog zaposlenog i jednog civila, dok je drugog civila ranio u gradu Habarovsku na istoku Rusije.

"Nepoznata osoba ušla je u recepciju kancelarija FSB-a 21. aprila oko 17:02 časova (po lokalnom vremenu) i bez prolaska sigurnosne provere počela da puca na ljude koji su bili u recepciji", saopštio je ranije FSB.

U međuvremenu, napadač je identifikovan kao A. V. Konev rođen 1999. godine, a veruje se da pripada neonacističkoj grupi, saopštio je Centar za javne odnose FSB-a, a preneo Tas.

On je tokom upada u kancelarije ubijen, a dalja istraga će se nastaviti.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво