Matis: Prazne pretnje Severne Koreje

Ministar odbrane Sjedinjenih Američkih Država Džejms Matis izjavio je da su skorašnje izjave Severne Koreje bile provokativne, ali da su se ranije pokazale kao "prazne" i da ne bi trebalo verovati u njih, prenosi "Rojters".

Džejms Matis je naveo da se reči Severne Koreje nisu pokazale kao iskrene.

"Ako uzmemo u obzir najskorije izjave Severne Koreje, smatram da smo svi te reči čuli više puta i njihova reč se nije pokazala kao iskrena", rekao je Matis na konferenciji za novinare u Tel Avivu.

Zvanični list vladajuće Radničke partije Severne Koreje Rodong Sinmun, uputio je pretnju Sjedinjenim Američkim Državama "supermoćnim preventivnim udarom", za koji je naveo da će "zbrisati ne samo snage američkih imperijalista koje vrše invaziju u Južnoj Koreji i okruženju već i američko kopno i pretvoriti ih u pepeo", navodi agencija.

broj komentara 6 pošalji komentar
(petak, 21. apr 2017, 19:00)
anonymous [neregistrovani]

Što ne proizvide hranu da nahrane narod

... koji je gladan!!!

(petak, 21. apr 2017, 18:42)
anonymous [neregistrovani]

Ameri odustali od napada

Uplasili se Koreje ili kineza i rusa

(petak, 21. apr 2017, 16:36)
anonymous [neregistrovani]

Uobičajeno

Ako bi neka i dostigla svoj cilj, naravno ne kod vas u Americi već kod vaših saveznika Južne Koreje, odmah bi ste ih svrstali u kolateralnu štetu.

(petak, 21. apr 2017, 15:38)
anonymous [neregistrovani]

Jel bas tako

Kao prvo S. Koreja niked ne prijeti na prazno, nego im neko da povoda, a kao drugo da su im prijetnje prazne davno bi oni okusili sudbinu Iraka, Libije, Sirije itd.

(petak, 21. apr 2017, 14:01)
Воронцов [neregistrovani]

РЕ: Ракетни мотори

Па ко ће им продавати, сами их производе. Зато често и изводе те пробе. То су им покушаји производње нових мотора на пример покушај да мотор са течним горивом замене мотором са чврстим горивом. Они су се специјализовали да производе ракете.

(petak, 21. apr 2017, 13:36)
anonymous [neregistrovani]

raketni motori

ko prodaje raketne motore severnoj koreji?