Tramp: Napad u Parizu užasna stvar

Američki predsednik Donald Tramp, odmah posle pucnjave u Parizu u kojoj je ubijen jedan, a teško ranjena dvojica policajaca, izjavio je da to "liči na još jedan teroristički napad".

AP navodi da nije jasno kako je Tramp zaključio da je u pitanju terorizam i pre nego što je pariska policija saopštila motiv napada.

Tramp je takođe uputio saučešće američkog naroda građanima Francuske.

Predsednik SAD je rekao da je napad u Parizu "užasna stvar" koja se "nikad ne završava", zbog čega građani moraju biti snažni i oprezni.

U međuvremenu, Islamska država je saopštila da preuzima odgovornost za pucnjavu na Jelisejskim poljima u Parizu, koja se dogodila samo dva dana uoči predsedničkih izbora u Francuskoj.

broj komentara 3 pošalji komentar
(petak, 21. apr 2017, 10:06)
R,Zivkovic,Rot-dam [neregistrovani]

Tramp

Se zgazava nad terooristima u Parizu, a ne zgrazava se nad stotine civila gde su stradale i neduzne osobe uracunati i Decu pre neki dan u Siriji! Gde G.Tram naredi da tomahovke ruse sve ispred sebe kao sto su rusile i S.R.Jugoslaviju 1999 godine! Koja je razlika izmedu Busovig Klintonovig i Trampa?

(petak, 21. apr 2017, 09:54)
Jovan Mirkovic [neregistrovani]

Uzasna stvar,

Je u gradovima Amerike svaki dan se desavaju ubistva, na putevima amerike pogine preko 30000 godisnje, od gresaka doktora u americi umre vise od 90000 godisnje, toje uzasna stvar presednice Trump. Uzasna stvar je, amercko bombardovanje po svetu i ubijanje neduznih civila , zena i dece. To je uzasna stvar. Reklasno ponasanje Amerike otvara puteve terorizmu, amerika i Nato su stvorili Izlamsku drzavu, to su uzasne stvari. Uzasno je sgo je Trump porekao sva predizborna obecanja, obecanja koja suga dovela u belu kucu.
Pogledaj grasak u oku svome, pre nego sto vidis prah u oku drugome, presednice, Trump !!!!

(petak, 21. apr 2017, 01:25)
anonymous [neregistrovani]

Vise bombe, vise terorista

"Uzasna stvar" rekao je presednik Tramp a zaboravlja da svakog dana SAD bacaju bombe: Avganistan, Irak, Sirija, a poneki put Jemen, Somalija, Libija, Pakistan itd.