Le Penova uslovila intervju skidanjem zastave EU

Vođa stranke krajnje desnice i kandidat za predsednika, Marin le Pen, zatražila je od TV stanice TF1 da ukloni zastavu Evropske unije iz studija gde je davala intervju, ističući da želi da bude "predsednik Francuske, a ne Evropske komisije".

Francuska TV stanica je uklonila zastavu EU pošto je Le Penova insistirala da samo francuska zastava može da se vidi iza nje tokom intervjua.

Kako su izvestili lokalni mediji, TF1 je sinoć pristala da ukloni zastavu posle saopštenja Le Penove u kom je navela da želi da bude predsednik Francuske, a ne Evropske komisije".

Le Penova je u saopštenju ocenila da je EU "nanela veliku štetu" Francuskoj i njenim građanima.

U Francuskoj se u nedelju održava prvi krug predsedničkih izbora, uz pojačane mere bezbednosti.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи