Netanjahu: SAD iz "moralnih razloga" napale sirijsku vojsku

Nakon užasnih snimaka iz Idliba, Amerikanci su iz moralnih razloga gađali vojne baze sirijske vojske, izjavio je Benjamin Netanjahu.

Izrael smatra da su "moralni razlozi" podstakli Vašington na raketiranje vojne baze sirijske vojske nakon sumnji da je početkom nedelje izveden hemijski napad.

"Učinili su to iz moralnih razloga nakon užasnih snimaka iz Idliba kako bi jasno poručili da postoji cena koja se mora platiti za upotrebu hemijskog oružja", rekao je izraelski premijer Benjamin Netanjahu na sednici vlade, prenosi Hina.

Kako se podseća, Izrael je bio među prvim državama koje su čestitale američkom predsedniku Donaldu Trampu na odluci da izvede napad krstarećim raketama na sirijsku vojnu bazu "Šarjat".

Netanjahu je poručio i da će Izrael nastaviti da leči Sirijce ranjene u sukobu.

Izrael je imao na lečenju više od 3.000 ranjenika iz Sirije od početka sukoba 2011. godine.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи