Mali avion pao na kuće blizu Los Anđelesa, četvoro stradalo

Četiri osobe su poginule, a najmanje petoro ljudi se vodi kao nestalo nakon što se mali avion "cesna 310" srušio na dve kuće u Riversajdu, nedaleko od Los Anđelesa.

Avion se srušio "pod nerazjašnjenim okolnostima" ubrzo po poletanju, rekao je portparol federalne administracije za avijaciju Jan Gregor za AFP.

Šef vatrogasne službe Majkl Mur rekao je novinarima da je pet osoba bilo u avionu koji se raspao na dva dela kada je pao na kuće gde su u tom trenutku, kako se veruje, bili stanari.

Devojčica koja je ispala iz aviona preživela je sa manjim povredama, dok je jedan muškarac koji je bio u jednoj od kuća u kritičnom stanju.

Spasioci tragaju za još petoro ljudi, dodao je Mur.

Prema njegovim rečima, nije poznato da li je četvoro poginulih bilo u avionu ili na zemlji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво