Državljanka BiH povređena u napadu u Hajdelbergu

Nemac je preminuo od povreda zadobijenih u napadu u Hajdelbergu kada je napadač automobilom uleteo u pešačku zonu. Policija saopštava da je povređena jedna državljanka BiH.

Čovek (73) povređen u današnjem incidentu u nemačkom gradu Hajdelbergu kada se jedan muškarac zaleteo autom u grupu pešaka podlegao je povredama, saopštila je policija.

U saopštenju policije se dodaje da su u incidentu lakše povređene još dve osobe, 29-godišnja državljanka BiH i 32-godišnji Austrijanac.

Policija je takođe navela da u sadašnjoj fazi istrage ništa ne ukazuje da je reč o terorističkom napadu.

U saopštenju policije se dodaje da "nema dodatnih informacija o zdravstvenom stanju" vozača automobila koji je pokosio pešake i koga je policija teško ranila, prenosi AFP.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво