Faraž: Bregzit i pobeda Trampa pokrenuli globalnu revoluciju

Zagovornik Bregzita i nekadašnji lider Britanske nezavisne stranke UKIP Najdžel Faraž izjavio je da su Bregzit i pobeda Donalda Trampa pokrenuli "veliku globalnu revoluciju" koja će se proširiti i na druge zapadne zemlje.

Najdžel Faraž je to rekao u petak na godišnjoj Konferenciji za konzervativnu političku akciju koja je održana blizu Vašingtona, preneo je AFP.

Faraž je pozdravio, kako je rekao, izvanrednu pobedu Trampa i podsetio da ga je podržavao tokom kampanje. On je dodao da se od njegove pobede oseća "sve višše Amerikancem".

"Kada buduće generacije budu učile o istoriji ovog razdoblja, jedna godina će se istaći, a to če biti 2016.", naglasio je Faraž.

Zagovornik Bregzita je pomenuo i "uzbudljive izbore" koji ove godine očekuju Holandiju, Francusku i Nemačku, a mpžda i Italiju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво