Dva zemljotresa pogodila Indoneziju

Indonežansku provinciju Aće pogodila su dva zemljotresa, u kojima je devet osoba povređeno u distriktu Triangadeng i ošetećene dve kuće u distriktu Pidi Džaja, u blizini epicentra.

Zemljotresi jačine 5,1 i 5,6 jedinica Rihtera dogodili su se oko 03.00 časa ujutru, saopštio je Američki geološki zavod, preneo je AP.

U zemljotresu jačine 6,5 jedinica Rihtera koji je pogodio provinciju Aće 7. decembra prošle godine nastaradalo je više je od 100 ljudi, a uništeno je više od 11.000 objekata, uglavnom kuća.

Zemljotresi u Indoneziji su veoma česti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво