Bajden: Za 48 sati počeću da govorim šta mislim

Odlazeći američki potpredsednik Džo Bajden poručio je da će za 48 sati, kada mu se završi mandat, početi da priča ono što misli.

Na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, Bajden je rekao da će se suzdržati još 48 časova.

"Onda ću početi da pričam šta mislim", dodao je Bajden, prenosi AP.

Bajden je rekao i da je Rusija jedna od najvećih pretnji međunarodnog liberalnog poretka, ocenivši da će Moskva pokušati da utiče na predstojeće izbore u Evropi, kao što je optužena da je to uradila i u SAD.

Odlazeći američki potpredsednik je naglasio i da, pod vlašću Vladimira Putina, Rusija koristi svaku dostupnu alatku da bi umanjila značaj zemalja na obodu Evropske unije, prenosi Rojters.

"U mnogim zemljama Evrope su zakazani izbori ove godine, pa možemo očekivati dalje pokušaje Rusije da se meša u demokratski proces. To će se ponovo dogoditi, obećavam vam. I ponovo, svrha je jasna – kolaps liberalnog međunarodnog poretka", zaključio je Bajden.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи