Tramp sprema odgovore, od Rusije do biznisa

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp i njegov kabinet spremaju se za najavljenu konferenciju za novinare, na kojoj će najverovatnije odgovarati na pitanja o svom poslovanju i sukobu interesa, odnosu sa Rusijom, i drugim problemima.

Za manje od dve nedelje Tramp bi trebalo da stupi na dužnost, ali još nije objasnio kako namerava da se ogradi od svog globalnog poslovanja, navodi AP.

Pitanje je i kako će prihvatiti zaključak obaveštajnih službi SAD koje su navele da mu je Rusija svojim hakerskim delovanjem pomogla da pobedi na predsedničkim izborima.

Budući šef Trampovog kabineta Rens Pribus juče je izjavio da je Tramp prihvatio da je Rusija odgovorna za hakovanje.

Ranije je najavljeno da će Tramp održati dugo odlaganu konferenciju za novinare u Njujorku, prvu od jula, a ključna tema bi trebalo da bude šta će se dogoditi s njegovom kompanijom dok bude na mestu predsednika.

Tramp je ranije najavljivao da će napustiti poslove dok je u Beloj kući, ali nije precizirao na koji će način to učiniti.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво