Tramp: Ostavljam biznis da bih se posvetio vođenju zemlje

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp najavio je da će odustati od svog biznisa kako bi se u potpunosti usredsredio na upravljanje zemljom i "Ameriku ponovo učinio velikom", javljaju agencije.

Tramp je na Tviteru napomenuo da nije u obavezi da ostavi biznis, ali da to kao predsednik smatra "očigledno važnim", kako ne bi došlo do sukoba državnih interesa s njegovim poslovnim poduhvatima, prenosi Rojters.

Tramp je rekao i da će o napuštanju biznisa dok je u Beloj kući govoriti na konferenciji za novinare koju će zajedno sa svojom decom održati idućeg meseca, navodi AFP.

"Održaću veliku konferenciju za medije u Njujorku sa decom 15. decembra, kada ću govoriti o činjenici da ću napustiti svoj veliki biznis u potpunosti kako bih se sasvim fokusirao na upravljanje zemljom, da bih Ameriku učinio ponovo velikom!", poručio je Tramp putem Tvitera.

Donald Tramp je, kao republikanski kandidat, odneo pobedu na predsedničkim izborima u SAD održanim 8. novembra, porazivši demokratsku protivnicu Hilari Klinton.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво