Tramp neće inicirati nove istrage protiv Hilari Klinton

Donald Tramp, kada preuzme vođstvo nad Belom kućom, neće inicirati nove istrage protiv Hilari Klinton zbog sporne elektronske pošte ili delovanja Fondacije "Klinton".

Glavna Trampova savetnica Kelijen Konvej rekla je Em-Es-En-Bi-Siju da novoizabrani predsednik SAD "šalje snažnu poruku" najavljujući da neće biti daljih akcija protiv njegove rivalke na nedavno održanim predsedničkim izborima u SAD.

Istraga protiv Hilari Klinton i Fondacije "Klinton" bila je jedan od glavnih šlagvorta Trampove predizborne kampanje, što su njegove pristalice, na brojnim skupovima, oduševljeno pozdravljale.

Tramp se tokom kampanje žestoko obrušavao na Klintonovu jer je, umesto servera Stejt departmenta, elektronsku poštu slala sa privatnog servera, optužujući je istovremeno da je aktivnosti Fondacije "Klinton" zloupotrebljavala izvlačeći političku korist.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи