Tramp: Fokus na formiranju kabineta

Novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će iskoristiti Dan veterana, koji se danas obeležava u SAD, da se fokusira na zadatak i formira novu administraciju, koja će uskoro donositi "veoma važne" odluke.

"Naporan dan u Njujorku. Uskoro ćemo donositi veoma važne odluke", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu, prenosi AFP.

Tramp ima još 70 dana da formira svoj kabinet, koji će imati 15 članova, a imena njegovih najbližih savetnika već se pominju kao moguće opcije.

Guverner Nju Džersija Kris Kristi i bivši gradonačelnik Njujorka Rudi Đulijani pominju se kao glavni kandidati u trci za državnog tužioca.

Kao mogući ministar finansija pominje se generalini direktor banke JP Morgan Džejmi Dimon, dok se nagađa da će bivši portparol Bele kuće Njut Gingrič biti šef osoblja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво